Karmen Rõivassepp, Mads Mathias. Jacob Fischer og Matthias Petri

Karmen Rõivassepp, Mads Mathias. Jacob Fischer og Matthias Petri

Førende unge jazz profiler mødes med guitarvirtuosen.
En koncert, hvor det gnistrende samspil mellem to vokalister, en guitarist og en bassist henter inspiration fra guldgruben af jazz-standards. De fire musikere vil sammen give deres fælles bud på, hvordan de elskede sange også kan fremføres i 2023.
Mads Mathias er en af de hotteste jazz navne i Norden og er da også blevet kaldt den ukronede crooner konge i rosende anmeldelser for sin kompromisløse album produktioner og med koncerter i snart det meste af verden fra Forbidden City Concert Hall i Beijing til Royal Albert Hall i London.
Den estiske jazzsangerinde Karmen Rõivassepp, har gjort kometkarriere. Med udgangspunkt i sin nuværende hjemby Aarhus har hun på få år opbygget en stor og trofast fanskare. Hun har tydeligt styr på de musikalske traditioner og bevæger sig legende let mellem mainstreamjazz, latin og nutidige toner.
Sammen har de stor glæde af den erfarne guitarvirtuos Jacob Fischer, der er en af de førende internationale jazz navne, med turneer i ind og udland og samarbejder med store stjerne som for eks .Toots Thielemans, Lee konitz og danske Svend Asmussen.
Og på bas den unge generations helt store stjerne Matthias Petri, der med sit stabile og samtidig elegante spil løfter swinget til nye højder.
Både Karmen og Mads er fremragendes sangere og komponister, men de er også begge virtuose scatsangere – noget som man kommer til at opleve ved denne koncert, ligesom der også vil blive sunget udødelige duet-klassikere!

Lineup:

Karmen Rõivassepp: vokal
Mads Mathias: vokal/sax
Jacob Fischer: guitar
Matthias Petri: bas

Scroll to Top